A legegyszerűbb megoldás az, ha felveszi a kapcsolatot velünk. Ingyenes tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat! Egy telefonhívás, vagy néhány levélváltás után el fogja tudni dönteni, hogy hogyan szeretne továbblépni. Semmiféle kötelezettsége nem keletkezik, nem kerül pénzbe, csak egy kis időt kell rászánnia.

Ha már van ötlete, keressen bennünket! Segítünk Önnek megtalálni a lehető legjobb domain nevet, ellenőrizzük, hogy regisztrálható-e, és ha igen, akkor segítünk a domain regisztrációjában.

A honlap fel kell, hogy kerüljön egy webtárhelyre. Különböző nagyságú, különböző szolgáltatásokat biztosító tárhelyek közül lehet választani. A szolgáltató és a megfelelő csomag kiválasztásában segítünk Önnek.

A honlap stílusát és tartalmát azoknak a köre határozza meg, akiknek szól (vásárlók, ügyfelek, lehetséges érdeklődők). Az Ön elképzelésének finomra hangolásában szívesen részt veszünk, keressen meg bennünket! Amennyiben kész anyagot szeretne publikálni, alkalmas formában megküldheti nekünk, és ennek alapján elkészítjük a weblapot. Az Ön által átadott képeket beillesztjük, a tartalmakat formázzuk, a szükséges kiemeléseket elvégezzük.

Egy honlap, vagy webáruház árát az igények szabják meg. Az elkészítés menete az, ami az árat is megszabja. Egy céges, bemutatkozó honlap lehet 70 000 forint, de lehet akár 250 000 forint is, attól függően, hogy mik az elvárások. Kérjük, keressen meg bennünket! Az árban kölcsönös egyetértéssel megállapodunk, amit írásban rögzítünk.

Szövegszerkesztői ismeretekkel minden további nélkül tudja a tartalmakat kezelni, amihez segítséget nyújtunk. Keressen bennünket elérhetőségünkön!

A legfontosabb, hogy felvegye velünk a kapcsolatotSegítünk. Bármi problémája lenne a honlappal, vagy a webáruházzal kapcsolatban, egy telefonhívással, vagy egy email-en küldött üzenettel fel tudjuk mérni, hogy milyen jellegű a hiba, mi a teendő.

Igen. Érdemes az elavult, korszerűtlenné vált honlapokat felújítani, frissíteni, új kinézetet adni nekik. Az interneten böngészők egyre nagyobb számban használnak mobil eszközöket: mobiltelefont, tabletet, laptopot. Az ezeken jól megjelenő weblapok, webáruházak sokkal sikeresebbek, mint a csak asztali gépen használható társaik. Várjuk szíves megkeresését a felújítás ügyében!

A honlap vagy webshop felújítása során természetesen megmaradhatnak az eredeti tartalmak.

Igen. Évente, illetve a szerződésben foglaltak szerint meg kell hosszabbítani a domain nevet és a tárhely bérleti díját. Ha kívánja, segítünk ebben, keressen meg bennünket!

Igen, szívesen segítünk, keressen meg bennünket! Tanácsokkal, ötletekkel követjük ügyfeleink honlaphoz, webshophoz kötődő tevékenységét. Szeretnénk, ha Ön és vállalkozása sikeres lenne!