A koronavírus hatása a vállalkozásokra

A koronavírussal kapcsolatos egészségügyi megfontolások (otthoni munka, távoktatás, otthonmaradás ösztönzése) az eddigieknél talán még hangsúlyosabbá teszik az online megjelenést az egyéni és kisvállalkozások számára.

A vállalkozás honlapja amellett, hogy bemutatja a szolgáltatást, terméket, működést, kulcsfontosságú információt tud azonnal a vásárlói kör számára hozzáférhetővé tenni.

Ilyen fontos tudnivaló lehet annak közlése, ha saját vállalkozásunkat valamilyen hatósági intézkedés érinti, továbbá, hogy mi hogyan gondoskodunk vásárlóink biztonságáról.

Haladéktalanul tudtára adhatjuk továbbá vásárlóinknak, hogy milyen módon juthatnak hozzá biztonságosan továbbra is  termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz.

Mindezeknek, és számos más információnak a közlése még telefonon is nehézkes lehet, a személyes tájékoztatás pedig gyakorlatilag lehetetlen. Ezért a vállalkozás leginkább azzal tudja bemutatni és bizonyítani vásárlói iránti elkötelezettségét, ha honlapján folyamatosan frissülő, a célközönség számára ténylegesen fontos tudnivalókat jelentet meg.

Az a2design elsősorban egyéni és kisvállalkozások számára készít és javít honlapokat, illetve segítséget nyújt a webes megjelenés minél hatékonyabb megvalósításában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!